Terug naar diensten
Kosten insecten bestrijden

Kosten insecten bestrijden

Een insectenplaag kan zowel in huis als in de tuin voor problemen, ergernis en ongemak zorgen. Niet alleen maken insecten je bomen, struiken en gewassen stuk, ook kunnen ze behoorlijke irritatie opwekken wanneer ze je ‘lastigvallen’ en is het onhygiënisch om insecten in huis te hebben. Gelukkig valt er via bestrijding het nodige aan te doen. Met doe-het-zelf-methoden kun je de insectenplaag soms een halt toedienen. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van zogenaamde lokdozen bij een mierenplaag of het spuiten van vergif in het geval van vliegen. Vaak is een professionele behandeling echter noodzakelijk om de insectenplaag volledig en definitief te bestrijden. De bestrijding van iedere soort insecten kent een ander prijskaartje. Dat heeft te maken met de methode, de locatie en de verdelgingsmiddelen die worden gebruikt. In het onderstaande tabel geven we een indicatie wat voor een insectenbestrijding normaalgesproken in rekening wordt gebracht. Deze gemiddelde prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Direct een ongediertebestrijder nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Type Kostprijs per keer
Vliegen €90 - €110 euro
Wespen €80 - €100 euro
Mieren €60 - €70 euro
Vlooien €80 - €90 euro

Kosten insecten bestrijden

Kevers bestrijden

De kever is een zogenaamd ‘gevleugeld insect’. Zijn vleugels vormen een hard schild. Hiermee hoort de kever tot de insectenfamilie. Sommige keversoorten voeden zich met planten of hout. Hierdoor zijn ze schadelijk voor je tuin of interieur. De volwassen kevertjes beschadigen vooral takken van bomen. De larven van de gevleugelde beestjes vormen echter het grootste probleem. Zij tasten namelijk de wortels, bladeren en bladstengels van bomen en planten aan, waardoor die kunnen afsterven. Omdat de larven nog moeten groeien, hebben ze bovendien nóg veel meer voedsel nodig dan volwassen kevers.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste de beste ongediertebestrijder in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Kevers bestrijden is een lastige klus, omdat je niet alleen de volwassen kever, maar ook de larven moet bestrijden. Hiervoor moet je heel precies weten waar ze zich schuilhouden, en zeer nauwkeurig te werk gaan. Daarom gaat particuliere bestrijding vaak mis, en wordt er aangeraden om meteen een vakman voor in te huren voor de bestrijding van kevers. Bedrijven zijn zelfs verplicht om een professionele ongediertebestrijder in te huren, wanneer het gaat om de bestrijding van een insectenplaag.

Snel een ongediertebestrijder in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.