Terug naar diensten
Sleutel draait niet in slot

Sleutel draait niet in slot

Het niet doordraaien van de sleutel is één van de meest voorkomende problemen met betrekking tot het slot van de deur. De reden hiervoor is vaak te vinden in het cilinderslot die minder goed functioneert of de sleutel die gebogen/beschadigd is. Het resultaat is dat je de sleutel vrijwel niet meer in het slot krijgt óf helemaal niet meer kunt doordraaien. Merk je dat het slot in de afgelopen periode al minder goed is gaan werken, dan duidt dit over het algemeen op aankomende problematiek met het slot. 

Wat is de oplossing?

Wanneer je de sleutel niet meer kunt doordraaien, dan kun je dit doorgaans zelf oplossen, hoewel soms tijdelijk. Kies er bijvoorbeeld voor om het slot met een stukje vet of olie in te smeren, waardoor het draaimechanisme weer soepeler wordt. Ook is het aan te raden het slot schoon te maken met een type tandenborstel, waardoor je vuiligheid uit het slot haalt. Is het slot volledig geblokkeerd, dan kun je deze proberen met slotspray weer in beweging te krijgen. Mocht dit alles niet helpen, dan zoek je bij MyGo direct naar en slotenmaker in jouw regio. 

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij u door naar de ervaren slotenmakers van Mygo. Bel direct naar: 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!