Direct hulp
Terug naar diensten
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt naast een mooi en persoonlijk interieur ook voor bescherming tegen vocht of slijtage. Door alleen te kiezen voor de beste materialen bieden we je gegarandeerde kwaliteit. Een nette verflaag laat jouw woning weer stralen. Ben je toe aan een grote verandering? Geef je woning dan direct van een nieuwe kleur en geef jouw interieur een volledig nieuwe uitstraling.

Werkzaamheden binnenschilder

De binnenschilders kunnen in huis praktisch elke schildersklus uitvoeren. De schilder neemt het gehele proces uit handen, zodat je van a tot z wordt voorzien van de beste service. Denk bijvoorbeeld aan:

De meest gebruikte verfsoort voor in huis is acrylverf. Deze verf is op waterbasis. Waterdragende verf is minder schadelijk voor je gezondheid en milieu. Daarnaast heeft het nog meer voordelen. De verf is geurarm, snel drogend en kleurvast.

Kosten binnenschilderwerk

Wanneer je een binnenschilder inhuurt voor schilderwerk, spreekt je meestal een prijs af wat per uur of per m2 betaalt. Gemiddeld ligt het uurtarief op €35 en de prijs per m2 op €25. Uiteraard zijn de kosten voor het schilderwerk voor u veel voordeliger bij 6% btw tarief. Het lage tarief geld alleen bij schildersbedrijven en stukadoorsbedrijven. In plaats van 21% btw betaalt u maar 6% btw. Het enige nadeel wat hieraan vast zit is dat uw huis wel ouder dan twee jaar moet zijn. Meer weten? Neem contact op met een van onze vakmannen via Mygo of vraag een offerte aan. Dit is ook telefonisch mogelijk. Je kan ons bereiken via: 085 106 1600.