Terug naar diensten
Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor materialen die ervoor zorgen dat alles blijft hangen en goed op slot zit. Raam- en deursloten vallen eronder, maar bijvoorbeeld ook scharnieren. Zorg ervoor dat je goed inbraakwerend hang- en sluitwerk op je huis hebt. Onze slotenmakers leveren veiligheidssloten en deurbeslag met certificering van Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Je kunt er met deze certificering van uitgaan dat ons materiaal echt inbraakwerend is. Op deze manier kom je ook een stap dichterbij het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je vergroot de kans dat een inbreker je huis overslaat daarmee aanzienlijk.

Hang- en sluitwerk deur

Deuren en ramen zijn uiteraard noodzakelijk, maar leveren ook een risico op voor de beveiliging van je pand. Je hoeft je woning niet in een bunker te veranderen om een goede inbraakbeveiliging te creëren, met het plaatsen van veiligheidsbeslag ben je goed op weg. Je kunt contact opnemen met onze slotenmakers voor het plaatsen van sleutels en sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dankzij dit hang- en sluitwerk neemt de kans op een geslaagde inbraak af met wel 95%.

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij u door naar de ervaren slotenmakers van Mygo. Bel direct naar: 085 106 1600.