Direct hulp
Terug naar diensten
Sleutels kwijt

Sleutels kwijt

Ben je de sleutels van je woning kwijt? Geen paniek, want je bent zeker niet de eerste die dit overkomt en het terugvinden van de sleutels komt vaker voor dan dat u deze daadwerkelijk écht kwijtraakt. Door slim te zoeken is de kans groot dat je de sleutels snel weer hebt. Kijk bijvoorbeeld eerst of je de sleutel niet in de deur hebt laten zitten of op één van de vaste plekken hebt gelegd. Ga ook op chronologische volgorde na wat je hebt gedaan vanaf het moment dat je de sleutels als laatste in handen hebt gehad. Is er nog een bekende in de buurt? Vraag hem of haar dan om met je mee te zoeken; 4 ogen is altijd beter dan 2. 

Sleutels nog steeds kwijt? Dit is de oplossing

Heb je alle vaste plekken langsgelopen en alles in het werk gesteld om de sleutels terug te vinden, maar zijn deze nog altijd niet boven water? Dan is de oplossing een logische; je dient de sloten te vervangen. Het is namelijk mogelijk dat je sleutels in handen van onbekenden zijn gevallen en je wilt natuurlijk geen ongewenste gasten in huis. Zorg daarom voor nieuwe sloten en maak gebruik van een erkende slotenmaker die werkt onder het PKVW, ofwel het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zorg er in het vervolg voor dat je altijd een duplicaat van de sleutel hebt, je uitsluitend vaste plekken voor je sleutels gebruikt én eventueel de sleutel vast maakt aan een sleutelbos mét tracker. 

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je door naar de ervaren slotenmakers van Mygo. Bel voor telefonisch contact met hen direct naar 085 106 1600.