Stratenmaker

Direct een stratenmaker nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Ben je op zoek naar een stratenmaker om jouw tuin of oprit te bestraten? MyGo helpt je graag.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde stratenmaker bij jou in de buurt. 

Informatie over stratenmakers en kosten

Zoek je eerst informatie? Bekijk dan de volgende pagina’s:

Kosten stratenmaker

Hoeveel een stratenmaker kost, is afhankelijk van de diensten die je afneemt, de gebruikte materialen en het gehanteerde tarief. Wil je weten hoeveel het kost om een stratenmaker een tuin van een bepaald formaat met een bepaald materiaal te laten betegelen, dan kun je dit artikel raadplegen.

Daarnaast vragen sommige stratenmakers een uurtarief of een tarief per m2. Het prijsbereik vind je in de tabel hieronder.

Tabel 1. Wat kost een stratenmaker?

Kostenpost

Gemiddelde prijs

Uurtarief stratenmaker

€ 45

Tarief stratenmaker per m2

€ 15

Voorrijkosten per km

€ 0,30

 Of je stratenmaker nu een uurtarief of een tarief per m2 hanteert, uiteindelijk bestaat het grootste deel van de kosten uit de arbeidskosten. Misschien zul je daarom overwegen om je tuin zelf te bestraten. Vergeet echter niet dat stratenmaker een arbeidsintensief beroep is en dat het bij het bestraten van je tuin erg belangrijk is om precies te zijn. Vind je een professioneel resultaat dus essentieel en wil je jezelf zwaar werk besparen, dan is het inschakelen van een stratenmaker een must.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stratenmaker in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Werkzaamheden stratenmaker

De stratenmakers van MyGo zijn gespecialiseerd in particuliere klussen. Dat betekent dat ze zich voornamelijk bezighouden met tuinen, tuinpaadjes en opritten. Om een idee te krijgen van welke klussen een stratenmaker voor je kan uitvoeren, hebben we hieronder een lijstje voor je samengesteld:

   • Laat je tuin betegelen. Heb je geen tijd om gras te maaien en vind je een onderhoudsarme tuin daarom belangrijk, dan kun je ervoor kiezen om de stratenmaker je tuin te laten betegelen. Wil je toch wat groen behouden, dan is het altijd een optie om bijvoorbeeld mooie plantenbakken neer te zetten.
   • Laat je oude tuinpad opnieuw bestraten. Met verschillende bestratingsmaterialen creëer je eenvoudig verschillende sferen. Vind je je oude tuinpad dus een beetje saai, dan kan een stratenmaker daar met bijvoorbeeld koppelstones of natuursteen echt iets moois van maken.
   • Laat een terras aanleggen. Met een mooi terras zit je toch net iets lekkerder in je tuin. Zo kun je bijvoorbeeld gaan barbecueën zonder dat je bang hoeft te zijn voor een verschroeid gazon. Laat je dit door een stratenmaker doen, dan weet je ook zeker dat je terras keurig egaal wordt.

Stratenmaker inhuren? MyGo geeft besparingstips

MyGo heeft als doel om jou toegang te bieden tot de beste en goedkoopste stratenmakers (en andere vakmensen) bij jou in de buurt. Om je dus je helpen te besparen, geven we je hieronder een aantal besparingstips:

   • Let op de materiaalkosten. Als je je tuin door een stratenmaker wilt laten bestraten en je hebt een budget, dan is het slim om eerst uit te zoeken hoeveel verschillende materialen je zouden kosten. Zo betaal je voor klinkers gemiddeld een stuk minder dan voor keramische tegels, terwijl je met klinkers ook een prachtige rustieke sfeer kunt creëren. Een stratenmaker bespreekt graag de mogelijkheden met je.
   • Kies een regionale stratenmaker. Als je wilt besparen, bespaar dan in ieder geval op de voorrijkosten. Hoeveel voorrijkosten een stratenmaker per km vraagt kan verschillen, maar als je een stratenmaker van buiten je regio inschakelt, kun je er zeker van zijn dat deze prijzen oplopen.
   • Vergelijk de offertes van stratenmakers met elkaar. Om er zeker van te zijn dat je zo voordelig mogelijk uit bent, is het altijd verstandig om de offertes van meerdere stratenmakers met elkaar te vergelijken. Dit kun je eenvoudig doen met de MyGo Matchmaker, die jou direct in contact brengt met stratenmakers bij jou in de buurt.
Snel een stratenmaker in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Vind een stratenmaker via MyGo

Ben jij op zoek naar een goedkope stratenmaker bij jou in de buurt? Dan ben je bij MyGo aan het juiste adres. Via de online MyGo Matchmaker kun je je laten koppelen aan de meest voordelige stratenmaker in jouw regio, of meteen meerdere offertes aanvragen.

Als je liever belt, kan dat ook. Bel naar 085 106 1600 en dan kunnen we je direct doorverbinden met een stratenmaker of een terugbelverzoek indienen.