Stratenmaker

Ben je op zoek naar een stratenmaker om jouw tuin of oprit te bestraten? MyGo helpt je graag.

Met de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken direct een gekwalificeerde stratenmaker bij jou in de buurt. Vervolgens kun je kiezen: direct telefonisch contact, offertes aanvragen, direct een afspraak maken, of een vraag per e-mail sturen.

Informatie over stratenmakers en kosten

Zoek je eerst informatie? Bekijk dan de volgende pagina’s:

Stratenmaker in actie

Afbeelding 1: Stratenmaker legt tegels op een vlakke ondergrond.

Met de stratenmakers van MyGo zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak bijvoorbeeld pleintjes, terrassen en opritten met de mooiste patronen en steen- en tegelsoorten,  geheel naar jouw wens.

Wil je het groter aanpakken? Via MyGo vind je met hetzelfde gemak ook hoveniers, die veel meer doen dan alleen bestraten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en realiseren van een geheel nieuwe tuin. Daarover vind je informatie op onze hovenier pagina.

Wanneer je zover bent om prijzen van deze vakspecialisten op te vragen of te vergelijken nodigen we je van harte uit de Matchmaker eens te proberen. Online via de mathcmaker, of telefonisch via 085-432 00 32.

Tuin Bestraten

Tuin Bestraten

Het hebben van planten in de tuin kan uiteindelijk een hoop werk worden. Het bestraten van je tuin is dan een hele mooie optie. Het ziet er netjes en verzorgd uit zonder al te veel werk in de tuin.

Tuin bestraten, mogelijkheden

Voor het bestraten van de tuin is een specifiek klusje waar meer bij komt kijken dan alleen het leggen van tegels. Er is een uitgebreid assortement aan keuzes om jouw tuin de uitstraling te geven die jij vind passen. Zo kan je kiezen tussen verschillende soorten tegels, die in specifieke patronen kunnen worden gelegd. Je kunt een gedeelte van de tuin bestraten of juist helemaal. De meest gebruikte soorten tegels zijn grindtegels, klinkers en betontegels. Ook kan je kiezen om siertegels te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelstones, flagstrones of natuursteen zoals graniet of marmer. Een hovenier of stratenmaker kan helpen met een overzicht van alle mogelijkheden bij jou thuis. Zij kunnen ook direct helpen met het klaarmaken van de tuin en het leggen van de tegels zelf.

Tuin bestraten, hoe?

Een tuin kan je het beste laten bestraten door een professional. Dan weet je zeker dat alles er aan het einde van de klus netjes bij ligt en ook lang zo blijft. Er zijn namelijk een hoop dingen waar je op moet letten wanneer je tegels legt in de tuin. Zo is het bijvoorbeeld wel zo fijn als alle tegels recht liggen, zodat eventuele stoelen en banken ook recht kunnen staan. Om dit voor elkaar te krijgen heb je twee keuzes. Je kunt de tegels leggen in cement of op een laag vlak opvulzand. Vooral wanneer je een terras wilt aanleggen is het van belang dat alle tegels recht liggen voor een mooi effect. Het zou in dat geval dan ook goed kunnen dat je een nieuw zandbed moet plaatsen. Met de juiste expertise en een oog voor precisie zou je deze klus natuurlijk ook zelf kunnen uitvoeren.

Voor het inschakelen van een hovenier of stratenmaker kan je natuurlijk terecht bij MyGo. Via de matchmaker vinden wij voor jou de beste vakmannen uit jouw regio. Vergelijk en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan om de vakman te vinden die bij jou past. Liever telefonisch contact? Onze klantenservice helpt graag met het uitzoeken van de juiste vakman voor jou. Bel 085 432 00 32