Terug naar diensten
Bruiloft decoratie huren

Bruiloft decoratie huren

Ga jij binnenkort trouwen, maar is je locatie nog niet gedecoreerd en wil je niet alle decoratie moeten kopen? Dan kan bruiloft decoratie huren een oplossing zijn voor dat probleem. Door de ruime keuze aan feestverhuurders met een bruiloft decoratie assortiment zit er altijd wel iets bij wat bij jouw (jullie!) smaak past.

Wil jij goedkoop bruiloft decoratie huren? Maak dan gebruik van de online MyGo Matchmaker om eenvoudig feestverhuurders met elkaar te vergelijken. Kom je liever telefonisch in contact met een bedrijf waar jij je bruiloft decoratie kunt huren? Bel dan naar 085 106 1600 en dan regelen wij het voor je.

Direct een bruiloft decoratie nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Bruiloft decoratie huren: wat kost dat?

In dit artikel scharen we onder de term ‘bruiloft decoratie’ alles wat te maken heeft met de aankleding van je bruiloft. Daarbij kun je denken aan:

Bruiloft decoratie is zo persoonlijk dat als je besluit het te huren, het uiteindelijke bedrag overal tussen de enkele tientallen en zelfs vele duizenden euro’s kan uitvallen. Juist daarom raden we je aan voor een schatting van de kosten naar de relevante pagina’s te gaan. Wel zie je in de tabel hieronder het prijsbereik van de bruiloft decoratie die je kunt huren.

Bruiloft decoratie om te huren

Kosten bruiloft decoratie huren

Stoelen

€ 1,00 - € 5,50 per stuk

Tafels

€ 3,00 - € 90,00 per stuk

Statafels

€ 5,00 - € 50,00 per stuk

Drinkglazen

€ 0,20 - € 0,60 per stuk

Borden

€ 0,30 - € 3,50 per stuk

Bestek

€ 0,10 - € 1,50 per stuk

Podium

€ 25 per m2

Led scherm

€ 400 - € 4500

Grote partytent

€ 250 - € 1200

Photobooth

€ 400 - € 700

Decors

Op aanvraag

Neon borden

€ 75 - € 250

Voordelen bruiloft decoratie huren

Bruiloft decoratie huren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen of het door je feestlocatie laten regelen. Die voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je bruiloft zal prachtig aangekleed zijn. Bruiloft decoratie huren doe je vooral omdat je wilt dat je trouw-/receptielocatie er prachtig uitziet op de dag zelf. Deze decoratie is waar je nog jaren naar zult kijken op je foto’s, dus wil je niet dat je er achteraf teleurgesteld over bent. Bovendien kun je je gasten absoluut versteld doen staan door prachtige bruiloft decoratie, waardoor er nog lang over de mooiste dag van je leven zal worden nagepraat!
  • Je hoeft je bruiloft decoratie niet te kopen. Bruiloft decoratie is nu eenmaal ontzettend duur, dus besluit je het te kopen, dan ben je daar al snel veel geld aan kwijt. Nu is dat ook wel zo als je je bruiloft decoratie huurt, maar de prijs blijft dan in ieder geval relatief beperkt. Daar komt bij dat bruiloft decoratie zijn waarde na aankoop snel verliest en je het zeker niet voor de oorspronkelijke prijs zult kunnen doorverkopen. En waar moet je al die artikelen dan kwijt?
Met de MyGo Matchmaker vind je direct een bruiloft decoratiebedrijf in jouw omgeving

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
 • De bruiloft decoratie wordt vaak afgeleverd en weer opgehaald. Het mooie aan bruiloft decoratie huren is dat je er achteraf niet aan vast zit. De feestverhuurder brengt het naar je locatie en haalt het daarna ook weer op, zodat je niet al je artikelen in een schuurtje hoeft te stallen. Bovendien is het ontspannend om te weten dat iemand anders dit aspect van je bruiloft voor je regelt, zodat je zeker weet dat je er niet zelf op de dag zelf nog achteraan moet.
 • Je hebt ruime keuze uit allerlei stijlen. Wat je stijl ook is, de kans is groot dat er een feestverhuurder is die artikelen in die stijl aanbiedt. Je hoeft dan niet eens specifiek te zoeken op ‘bruiloft decoratie huren’, als je een wat alternatiever beeld in gedachten hebt; veel feestverhuurders bieden ook decoratie in allerlei verschillende thema’s aan.
 • Misschien bedenk je wel iets waar je anders nooit aan had gedacht. Als je de websites van feestverhuurders bezoekt om te kijken welke bruiloft decoratie je er allemaal kunt huren, zul je automatisch veel inspiratie opdoen. Aangezien het lastig kan zijn om te bepalen wat je nu echt wilt voor je grote dag, kan het fijn zijn om een indruk te krijgen van alle verschillende opties.

Bruiloft decoratie huren: waarmee rekening houden?

Ga je bruiloft decoratie huren, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Tenslotte wil je op je bruiloft zelf niet voor nare verrassingen komen te staan; dit is een dag die nu eenmaal perfect moet zijn! Met betrekking tot de bruiloft decoratie zijn dit de grootste punten om niet te vergeten:

  • Weet dat je misschien bij verschillende feestverhuurders moet aankloppen. Bruiloften zijn uitgebreid en ingewikkeld, wat betekent dat de kans groot is dat je niet alle gewenste bruiloft decoratie bij slechts één feestverhuurder kunt krijgen. De kans is namelijk klein dat één verhuurbedrijf zowel stoelen, tafels en bestek als een podium, een led scherm en een photobooth verhuurt. Wel hebben feestverhuurders of trouwlocaties soms een bepaalde voorkeur voor bedrijven waar zij mee samenwerken, dus is het mogelijk om af te stemmen waar je je bruiloft decoratie gaat huren.
Met de MyGo Matchmaker vind je direct een bruiloft decoratiebedrijf in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
 • Spreek af wie de feestlocatie voor je aankleedt. Feestverhuurders brengen je gehuurde bruiloft decoratie wel langs, maar dat wil niet zeggen dat ze je trouwlocatie ook aankleden. Sommigen zullen hiertoe bereid zijn, anderen zullen suggereren dat je dit laat doen door een weddingplanner, de trouwlocatie zelf of vrienden. Als dit niet helder is, bestaat de kans dat je trouwlocatie niet is aangekleed wanneer het grote moment daar is. Dat maakt heldere communicatie over de huur van je bruiloft decoratie zeer belangrijk.
 • Zijn er genoeg stopcontacten op je feestlocatie? Misschien wil je wel prachtige lichtjes, neon borden of andere elektrisch aangedreven bruiloft decoratie huren, maar weet wel dat die op een stopcontact aangesloten zullen moeten worden (als ze niet op batterijen draaien). Het kan daarom verstandig zijn om verlengsnoeren of zelfs een aggregaat te huren, zodat je bruiloft decoratie van voldoende stroom wordt voorzien.

Bruiloft decoratie huren? MyGo geeft bespaartips

Creëer een budget en houd je er ook aan. Dat bruiloften duur zijn, is bekend. Waarschijnlijk heb je tijden voor dit moment gespaard en vraag je je nog steeds af hoe je alles rond moet krijgen – of twijfel je of je niet toch liever een deel van dat geld opzijzet voor een ander doeleind. Ga je bruiloft decoratie huren, dan is het dus zeer belangrijk om een budget te creëren en dat niet te overschrijden.

Vraag je af of bruiloft decoratie kopen toch niet soms voordeliger is dan huren. Bruiloft decoratie huren kan redelijk duur uitvallen, bijvoorbeeld als het gaat om simpele klapstoeltjes of statafels. Zeker als je een kleine bruiloft hebt en je hebt zelf de ruimte om de artikelen te stallen, dan kan het slim zijn om toch tot aankoop over te gaan. Zeker als je verwacht bepaalde decoratieve stukken in de toekomst nog te gaan gebruiken!

Zoek de gulden middenweg tussen praktisch en imposant. Bij bruiloft decoratie huren betaal je vaak het minst voor praktische items. Hoe mooier, comfortabeler en eleganter ze worden, hoe sneller de prijs over het algemeen stijgt. Vraag je dus af of je echt die super-de-luxe stoelen van 5 euro per stuk nodig hebt of dat die optie van 1,50 euro ook volstaat.

Probeer je tot zo min mogelijk verschillende feestverhuurders te beperken. Nu is de kans groot dat je je bruiloft decoratie wel bij verschillende feestverhuurders moet huren om alles bij elkaar te krijgen, maar vaak ben je toch voordeliger uit als je zoveel mogelijk decoratie bij één bedrijf regelt. Soms kun je dan een speciaal pakket aanvragen én je hoeft minder voorrijkosten te betalen (want ieder bedrijf moet nu eenmaal zelfstandig naar je feestlocatie rijden om je bruiloft decoratie af te leveren).

Vraag offertes op bij verschillende feestverhuurders. Bruiloft decoratie huren kun je alleen zo goedkoop mogelijk doen als je weet wat de verschillende opties zijn. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen bij verschillende feestverhuurders, zodat je hun prijzen met elkaar kunt vergelijken. Daarvoor is de MyGo Matchmaker een zeer geschikte tool.

Snel een bruiloft decoratie nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Bruiloft decoratie huren doe je bij de feestverhuurders van MyGo

Heb jij nu besloten dat bruiloft decoratie huren de juiste keuze is voor jullie trouwerij? Maak dan gebruik van de online MyGo Matchmaker om 24/7 vrijblijvend offertes op te vragen bij verschillende feestverhuurders.

Ook telefonisch kun je ons bereiken, op 085 106 1600. Dan zoeken wij voor je uit bij welke feestverhuurders jij terechtkunt!