Luwaco

Luwaco

KvK nummer 27286797
Maarseveensestraat 2, 2574 W Den Haag
( 10 reviews)
Nu geopend

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Waarom kiezen voor ons?

Waarom Luwaco?

  • Sterk in 'out of the box' oplossingen.
  • Altijd een persoonlijke en duurzame oplossing!
  • Voor zowel storingen en lekkages.
  • 24-uurs service voor iedereen!

Over Luwaco

Luwaco is als klein bedrijf gespecialiseerd in loodgieterswerk en werk aan CV installaties. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werken dan ook graag mee aan een duurzame oplossing voor uw probleem. Bij Luwaco bieden wij ook 24/7 service bij het oplossen van zowel kleine als grote problemen! Het oplossen van een lekkage of een CV storing wordt door ons dan ook snel, gemakkelijk en goed verholpen!


Werk & Regio

Werkzaamheden


Het werkgebied van Luwaco

Luwaco is werkzaam in 41 plaatsen in Nederland.
Wassenaar
Leidschendam
Voorburg
Den Haag
Rijswijk
Wateringen
Lees meer

Reviews Luwaco

Gebaseerd op 10 reviews uit 2 verschillende bronnen.

E. V. D. schreef op 12 januari 2023
(bron: google.com)
L. W. schreef op 6 mei 2022
(bron: google.com)
Angelo helped me fast with leaking and in the meantime found another one and suggested the cheapest / fastest solution which worked. Later on explained me how water heating works and cooling ventilation plus he send me some videos from other client to make it even more clear. So as it comes to my experience, it’s great!
J. K. schreef op 29 maart 2022
(bron: google.nl)
Angelo heeft ons enorm uit de brand geholpen met een warmtepomp boiler die verkeerd was geïnstalleerd door de leverancier en waar we veel problemen mee hebben gehad. Hij kon al binnen twee dagen een gaatje vrijmaken om langs te komen om de boiler - die ook nog eens op een lastige plek hing - te demonteren, en al het leidingwerk weer in orde te maken. We zijn er heel blij mee dat de boiler zo snel kon worden gedemonteerd en zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Angelo heeft uitgevoerd. Zeker een aanrader dus!
P. V. R. schreef op 28 maart 2022
(bron: google.nl)
Ik heb een HR ketel( Remeha Tzerra 28c) welke jaarlijks onderhoud nodig had i.v.m. een storing. Contact gezocht met dit bedrijf en een afspraak gemaakt. Op de dag kwam een monteur om 9:15 binnen lopen. ketel was voor hem enigszins onbekend, hij heeft meerdere malen het boekje van de ketel moeten raadplegen. Uiteindelijk na bijna 3 uur was de monteur klaar met het onderhoud. binnen 2 maanden na het onderhoud begon de ketel storing-foutcode's door te geven. Contact gehad met dit bedrijf en aangegeven dat het erg snel is dat de ketel in foutcode's gaat. "nee dat mag niet voorkomen dat het zo snel de ketel in storing gaat", was het antwoordt. laatste mailtjes van hun kant was "Dan zullen we er naar moeten kijken want het hoort niet." en "Stuur mij nog even een bericht naar het onderstaande nummer dan heb ik het bij de hand." en "stuur mij even dat filpmje per whats app. Dan kan ik heel snel en kort contact houden en bij je langs komen" Zijn klanten behandeld hij dus ook als zijn secretaresse, als ik al mijn klacht via mail heb gedaan, waarom moet ik dan ook nog appjes en berichtjes sturen. Nu een andere onderhoudsbedrijf gebeld. Beetje spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan
K. schreef op 5 juni 2021
(bron: google.nl)
Goede loodgieter, snelle reactie en alles volgens de afspraak. We zijn zeer tevreden. Groeten van G.Dingenouts
K. M. schreef op 3 juni 2021
(bron: google.nl)
Professionaliteit is ver te zoeken. De liefde voor de uitvoering is er niet wel het praatje er omheen Harkt met een hark en denkt alleen aan zijn eigen portomonee. Kan lulle als brugman met zijn eigen bijbel in de hand. Ga er verder geen worden aan vuil maken en mag zeker niet aan mijn huis komen.
F. H. schreef op 12 maart 2021
(bron: google.nl)
Goede service, kwam snel bij volledig uitvallen CV ketel tijdens vorstperiode. Heeft het hele systeem grondig bijgewerkt, onderdelen vervangen, alle radiatoren in het huis gecheckt en opnieuw ingesteld. Een vakman die goed werk levert en netjes communiceert. Wel de koffie klaar zetten! :-)
A. D. V. schreef op 4 februari 2021
(bron: google.com)
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Fijn loodgietersbedrijf. Denkt mee en is oplossingsgericht. Schroomt niet om door te werken buiten reguliere tijden en levert uitstekend werk af met kennis van zaken. Als je een goede bak koffie voor hem klaar hebt staan komt het helemaal goed!
L. schreef op 4 februari 2020
(bron: google.com)
Lang wachten op offerte, te veel persoonlijke verhalen, niet op tijd, vrij duur, verder wel degelijk werk geleverd.
M. W. D. J. schreef op 27 februari 2018
(bron: google.com)
De CV monteur Angelo ging door, tot diep in de nacht, omdat het af moest! Hij hergebruikte hier daar wat tweede hands onderdelen en kon het daardoor afronden. Top!

Waarom Luwaco?

  • Sterk in 'out of the box' oplossingen.
  • Altijd een persoonlijke en duurzame oplossing!
  • Voor zowel storingen en lekkages.
  • 24-uurs service voor iedereen!

Keurmerken

Openingstijden Luwaco

Maandag
00:00 - 23:59
Dinsdag
00:00 - 23:59
Woensdag
00:00 - 23:59
Donderdag
00:00 - 23:59
Vrijdag
00:00 - 23:59
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Brancheverenigingen

Wij werken met de volgende merken