Terug naar diensten
Badkamer betegelen

Badkamer betegelen

De betegeling bepaalt de badkamer. Die uitspraak zal je aannemers en loodgieters vaak horen zeggen. De kleur van de tegels dicteert inderdaad in hoge mate de sfeer. Voor een mooie badkamer is het dus van belang om goed over de betegeling na te denken. Laat je je badkamer betegelen neem dan ruim de tijd om het juiste patroon samen te stellen en de geschikte kleur. De aannemers van MyGo kunnen je hier uitstekend bij helpen.

Badkamer betegelen over oude tegels

Bij een badkamer verbouwing moet je meestal eerst de oude tegels verwijderen. Deze restmaterialen kun je zelf wegbrengen naar de stort of laten wegbrengen door de tegelzetter. Vervolgens moeten de nieuwe tegels worden gezet. Het is echter ook soms mogelijk om de badkamer te betegelen over de oude tegels. De oude tegels moeten dan stevig genoeg zijn om de nieuwe laag te dragen. Ook moeten de nieuwe tegels niet te dik zijn, zodat er niet al teveel ruimte verloren gaat. Je kunt dit overleggen met een tegelzetter van MyGo.

Badkamer betegelen kosten

De kosten voor een badkamer betegelen zullen vooral afhangen van het soort tegels. Vloertegels variëren meestal van 10 euro tot 150 euro en wandtegels van 10 euro tot 60 euro. Lijm en voegmiddel komen hier ook nog bovenop. In de regel betaal je tussen de 50 euro en 200 euro per vierkante meter voor een nieuw-betegelde badkamer. Op MyGo kun vind je een breed overzicht vinden aan verschillende tarieven. Wil je een precieze richtprijs is het vooral belangrijk het soort tegel te bepalen. Op basis daarvan kan een gerichte schatting gemaakt worden. Bel direct naar: 085 106 1600.