Terug naar diensten
Badkamer betegelen

Badkamer betegelen

De betegeling bepaalt de badkamer. Die uitspraak zal je aannemers en loodgieters vaak horen bezigen. De kleur van de tegels dicteert inderdaad in hoge mate de sfeer. Voor een mooie badkamer is het dus van belang om goed over de betegeling na te denken. Laat je je badkamer betegelen neem dan ruim de tijd om het juiste patroon samen te stellen en de geschikte kleur. De aannemers van MyGo kunnen je hier uitstekend bij helpen.

Badkamer betegelen over oude tegels

Een badkamer verbouwing kan gepaard gaan met veel rotzooi. Oude vloeren moeten worden weggehaald, nieuwe vloerbedekking gekocht en vervolgens ingelegd. Dat is een heel gedoe, maar het is zeker niet altijd nodig. Stel je wilt je badkamer betegelen over oude tegels, dan kan dit prima. Mits de oude tegels stevig genoeg zijn voor een nieuwe laag kun je er gewoon nieuwe tegels overheen leggen.

Badkamer betegelen kosten

De kosten voor een badkamer betegelen zullen vooral afhangen van het soort tegels. Vloertegels variëren meestal van 10 euro tot 150 euro en wandtegels van 10 euro tot 60 euro. Lijm en voegmiddel komen hier ook nog bovenop. In de regel betaal je tussen de 50 euro en 200 euro per vierkante meter voor een nieuw-betegelde badkamer. Op MyGo kun vind je een breed overzicht vinden aan verschillende tarieven. Wil je een precieze richtprijs is het vooral belangrijk het soort tegel te bepalen. Op basis daarvan kan een gerichte schatting gemaakt worden. Bel direct naar: 085 432 00 32.