Dakkapel specialist

Vind eenvoudig de beste dakkapel specialist bij jou in de buurt

Zoek je een dakkapel specialist voor het plaatsen, renoveren of repareren van een dakkapel? MyGo staat voor je klaar.

Door gebruik te maken van de MyGo Matchmaker vind je direct meerdere gekwalificeerde dakkapelspecialisten bij jou in de regio.

Je kunt de MyGo Matchmaker zowel telefonisch als online gebruiken.
Voor telefonisch bel je naar 085 106 1600. Voor online je klik op de Matchmakerknop.

Wat kost een dakkapel?

Gemiddeld kost een dakkapel tussen de 3.500 en 10.000 euro. Daarbij is de prijs afhankelijk van het materiaal van de dakkapel, of er sprake is van maatwerk, hoe groot de dakkapel exact moet worden, enzovoort. Wel vallen bijvoorbeeld de arbeidskosten al onder deze prijs, waardoor je dakkapel niet alsnog veel duurder zal uitvallen. Zie voor een schatting van de kosten onderstaande tabel:

Soort dakkapel

Prefab constructie

Maatwerk

Polyester

€ 5.500 - € 6.000

N.v.t.

Kunststof

€ 4.500 - € 5.000

€ 6.000

Hout

€ 4.500 - € 6.000

€ 6.500

Ben je op zoek naar uitgebreidere prijsuitleg en -voorbeelden voordat je je dakkapel laat plaatsen door een van onze specialisten? Lees dan eens ons artikel Dakkapel kosten, waarin we diep op dit onderwerp in gaan.

Hoe vind je een geschikt dakkapel bedrijf? MyGo geeft tips

Via MyGo kun je in contact komen met vele erkende dakkapel specialisten. Maar hoe weet je welk bedrijf het beste bij jouw wensen past? Daarvoor hebben we de volgende tips verzameld:

  • Kies een dakkapel specialist uit jouw regio. De meeste vakmannen hanteren een kilometertarief als ze bij je op locatie moeten langskomen. Des te dichter het dakkapel bedrijf dus bij jou in de buurt gevestigd is, des te lager die kosten zijn. Ook is het fijn dat de specialist dan sneller ter plekke kan zijn als er zich tijdens de bouw onvoorziene problemen voordoen. MyGo maakt het vinden van een regionale dakkapel specialist heel eenvoudig, doordat je je plaats of postcode kunt doorgeven. Zo wordt je dakkapel toch net ietsje voordeliger.
  • Vergelijk offertes van verschillende dakkapel bedrijven met elkaar. Iets anders wat onze MyGo Matchmaker heel eenvoudig maakt, is het opvragen van meerdere (uitgebreide) offertes bij enkele vakmannen. Zeker bij de bouw van een dakkapel wil je namelijk weten dat je niet teveel betaalt, maar ook dat je waar voor je geld krijgt. Schroom dus niet om vrijblijvend een aanvraag in te dienen bij verschillende van onze dakkapel specialisten, zodat je een duidelijk overzicht van de gehanteerde prijzen hebt.

Aanvullende pagina's over dakkapellen

Zoek je meer informatie over dakkappellen? In dat geval zouden de volgende pagina’s relevant voor je kunnen zijn:

Een gloednieuwe dakkapel op een pannendak

Afbeelding 1: Een nieuwe dakkappel geplaatst op een pannendak.

Dakkapel laten plaatsen, onderhouden of repareren? MyGo's dakkapel bedrijven staan voor je klaar

De dakkapel specialisten van MyGo kunnen jouw dakkapel precies zo plaatsen als jij dat wilt. Dakkapellen komen in verschillende vormen, soorten en maten. Onze dakkapelspecialisten plaatsen prefab dakkapellen, maar bouwen ze ook zelf, geheel naar jouw wensen.

Wil je er een groter project van maken, door bijvoorbeeld gelijk het hele dak te vervangen? Dan biedt MyGo ook een uitgebreid netwerk aan dakdekkers, kozijnspecialisten, glaszetters en vele andere vakspecialisten.

Wanneer je alle gewenste informatie hebt gevonden en een vakspecialist(e) wilt inschakelen, dan kan je gebruik maken van de MyGo Matchmaker. Neem online of telefonisch contact op met het vakbedrijf of vraag eerst één of meerdere offertes aan. Ons service center kan je ook telefonisch begeleiden bij je zoektocht. Bel daarvoor naar 085 106 1600.


Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!