Terug naar diensten
Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Problemen met het riool openbaren zich meestal geleidelijk. Eerst werkt je toilet misschien minder, dan begin je een vervelende lucht te ruiken of zie je rioolvliegjes in je badkamer rondcirkelen. Soms kun je deze problemen verhelpen met een goede schoonmaakronde, en wat ontstoppingsmiddelen. Het kan echter ook dat je riool simpelweg versleten is en daarom vervangen moet worden. Bij MyGo kun je snel contact opnemen met ervaren specialisten.

Riolering aanleggen wc

Bij een kapotte wc kun je zelf altijd even controleren of de spoelbak nog werkt, of dat bepaalde delen versleten zijn. Kun je het probleem zelf niet vinden, is het tijd om een rioolspecialist te laten komen. Die kan met hightech apparatuur snel kijken in wat voor staat jouw riolering zich bevindt. Met rookdetectie of infraroodcamera’s kan snel opgespoord worden waar het probleem zit en of het nodig is om nieuwe riolering aan te leggen. 

Riolering aanleggen kosten

Als je een idee wil krijgen hoeveel een riolering aanleggen zal kosten, moet je kijken naar het aantal meters (van leidingen) en het aantal arbeidsuren. Stel, je hebt 11 meter aan rioolleiding nodig, dan betaal je € 700,- tot € 900,- aan arbeidskosten en € 200,- tot € 300,- aan materiaalkosten. Aanvullende kosten kunnen voortkomen uit de precieze toestand van je huidige riool. Kost het erg veel moeite om dit allemaal weg te krijgen, dan kan de installatie duurder uitvallen. Voor een specifiek kostenoverzicht bel naar: 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!