Terug naar diensten
Schilders

Schilders

Het schildersvak omvat een zeer brede selectie aan werkzaamheden. Zo staat een schilder voor schilderwerk, wandafwerking, houtrotherstel, betonreparatie, behangen en stukadoorswerk. Als er een echte vakschilder aan het werk is geweest is het resultaat meestal direct zichtbaar en hoef je je de eerste jaren meestal geen zorgen meer te maken over het schilderwerk. Wel is het handig om een onderhoudscontract af te sluiten met de schilder. Dit betekent dat de schilder om het jaar komt controleren of er bepaalde plekken bijgewerkt moeten worden om problemen te voorkomen. Een ervaren schilder weet precies hoe hij wat moet doen en hoe het in zijn werk gaat. Onze vakmannen leveren dagelijks keurig werk af.

Werkzaamheden waarmee de schilder kan helpen

Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk in een particuliere woning of bedrijfspand. De schilders van Mygo beheersen het schildersvak als geen ander. De volgende diensten zijn een greep uit de werkzaamheden die onze vakschilders voor je kunnen uitvoeren:

Offerte aanvragen bij de schilder

Wanneer je een gratis offerte opvraagt via Mygo, maakt die een selectie van de meest geschikte experts uit jouw regio. De schildersbedrijven bij jou uit de regio maken een overzicht van aanbiedingen geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dan kun je daarna kijken of er een aanbieding bij zit die bij je past. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een vakman bij je langs te laten komen en daar de situatie te laten beoordelen. Hierdoor kun je direct zien of er een klik is tussen jou en de vakman.

Een betrouwbare schilder aan huis

Bij het schilderen van je woning, wil je gebruik maken van betrouwbare vakmensen. Bij Mygo zijn schildersbedrijven uit de regio aangesloten. Bij Mygo kun je de specialisten uit de regio vergelijken op basis van ervaringen van vorige klanten. Zo kies je de juiste vakman bij jouw uit de regio. De keurmerken van bedrijven zijn ook inzichtelijk bij Mygo. Een keurmerk is een indicatie van de kwaliteit van de vakman. Bij onze schilders vindt je onder andere deze keurmerken:

  • De Betere Schilder: Bij het keurmerk De Betere Schilder zijn circa 400 gediplomeerde schilders vanuit heel Nederland aangesloten. Iedere schilder voldoet aan een aantal normen om goede kwaliteit te waarborgen. Zo moet een betere schilder u altijd een heldere, schriftelijke offerte verstrekken en zich aan bepaalde voorwaarden houden.
  • AF-erkende schilder: Alle aangesloten schilders hebben de vak- en bedrijfstechnische diploma’s en werken volgens de voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
  • Keurmerk Kwaliteitsvakman: Bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman zijn meer dan honderd schildersbedrijven aangesloten. Vakschilders die dit keurmerk dragen geven u de garantie dat het schilderwerk volgens planning afgemaakt wordt, ook bij ziekte of faillissement.

Hoewel een keurmerk meestal staat voor betere kwaliteit, wil dat niet zeggen dat een schilder zonder keurmerk geen goed werk levert of onbetrouwbaar is. 

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij u door naar de ervaren schilders van MyGo. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via: 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!