Betrouwbare Slotenmakers in Almere

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Almere die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Almere?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Almere

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Almere? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Je kunt ook later worden teruggebeld door een slotenmaker met een terugbelverzoek. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Almere

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook als je verhuisd bent of je sleutels bent kwijtgeraakt kun je je sloten vervangen. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Bij het laten vervangen van een slot kun je letten op keurmerken en kwalificaties. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot betekent dat je een slot hebt van een zeer goede kwaliteit. Een SKG slot heeft één, twee of drie sterren, waarbij drie het veiligste slot is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgt een woning wanneer deze voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Houdt je aan de richtlijnen van het PKVC, zo weet je zeker dat je woning veilig is en je geen zwakke plekken hebt voor inbrekers. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Almere

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Almere?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Almere

Kosten van een slotenmaker in Almere hangen af van het type slot dat je wilt aanschaffen. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak voor een kast of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Een sleutel laten maken kost gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Wil je de kosten weten voor jouw klus? Bel MyGo op 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Almere.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!