Betrouwbare Slotenmakers in Amersfoort

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Amersfoort die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Amersfoort?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Amersfoort

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Amersfoort? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Je kunt 24/7 een afspraak inplannen met een slotenspecialist via de online MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Amersfoort

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van je sloten 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster, waarbij drie sterren het veiligst is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt aan woningen gegeven die voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Zolang je je houdt aan de PKVC richtlijnen weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor inbrekers heeft. Zoek je een gekwalificeerde slotenmaker? Als deze aangesloten is bij het NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Amersfoort

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Amersfoort?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Amersfoort

De kosten van een slotenmaker in Amersfoort hangen af van het soort slot dat je hebt of wilt aanschaffen. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Klaviersloten vervangen kost 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden vaak in kasten en binnendeuren toegepast.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost doorgaans 90 tot 120 euro. Pensloten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Een sleutel laten bijmaken kost rond de 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 tot 50 euro, afhankelijk van het tijdstip. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Amersfoort.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!