Betrouwbare Slotenmakers in Amsterdam

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Amsterdam die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Amsterdam?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Amsterdam

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Amsterdam vinden voor jouw klus. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Ook kun je meerdere offertes aanvragen bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Amsterdam

Vervang sloten in je huis met betere kwaliteit sloten, zo verbeter je de veiligheid van je huis. Daarnaast kun je je sloten laten vervangen als je net verhuisd bent of je sleutels kwijtgeraakt bent. De gemiddelde prijs voor sloten vervangen ligt tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. Een SKG slot met drie sterren is het best beveiligd, daarnaast zijn er ook nog sloten met één of twee sterren.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je huis veilig is tegen inbraak. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Amsterdam

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Amsterdam?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Amsterdam

De specifieke prijs van een slotenmaker in Amsterdam wordt bepaald door het soort slot dat je bezit of welke je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost ongeveer 70 tot zo'n 90 euro. Dit is het binnenste deel van het slot, met de omhuizing eromheen. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost een penslot vervangen 90 tot zo'n 120 euro. Een penslot is geschikt voor buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost doorgaans 350. Dit is een slot dat extra beveiligingen biedt. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost gemiddeld 80 euro. Als bijvoorbeeld de sleutel is afgebroken. Reken in het weekend of 's avonds een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Amsterdam.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!