Betrouwbare Slotenmakers in Assen

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Assen die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Assen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Assen

Zoek je een slotenmaker om sloten te vervangen, een nieuwe sleutel te maken of een slot open te breken? De Matchmaker helpt je snel een geschikte slotenmaker in Assen te vinden, ook als je een spoedgeval hebt. Maak online 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker met een slotenspecialist.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Ook kun je, als je een terugbelverzoek indient, op een later moment door een slotenmaker worden teruggebeld. Of je kunt eerst een of meerdere offertes bij onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Assen

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Ook wanneer je je sleutels kwijt bent of verhuisd bent kun je ervoor kiezen om je sloten te laten vervangen. Sloten vervangen kost gemiddeld zo'n 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot dat je kiest.

Je kunt letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken als je een slot laat vervangen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt aan woningen gegeven die voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Assen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Assen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Assen

De tarieven van een slotenmaker in Assen hangen af van het soort slot dat je koopt. Een cilinder vervangen kost doorgaans 70 tot 90 euro. De cilinder zit in het hart van het slot, daaromheen zit de omhuizing. Klaviersloten vervangen kost 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden vaak in kasten en binnendeuren toegepast.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost tussen de 90 en 120 euro. Pensloten zijn van een hoge kwaliteit en worden daarom vaak voor buitendeuren gebruikt. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Een sleutel laten bijmaken kost rond de 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Check de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor jouw specifieke kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Assen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!