Betrouwbare Slotenmakers in Beverwijk

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Beverwijk die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Beverwijk?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Beverwijk

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Beverwijk. Plan 24/7 een afspraak in online met onze slotenspecialisten via de MyGo Matchmaker.

Neem meteen contact met een slotenmaker op via de Matchmaker. Ook is onze klantenservice telefonisch bereikbaar op 085 106 1600. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Of je kunt eerst een of meerdere offertes bij onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Beverwijk

Verbeter de veiligheid van je huis door de oude sloten te vervangen met nieuwe. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Sloten vervangen kost tussen de 70 en 130 euro per slot, de prijs is afhankelijk van het soort slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Als een slot een SKG slot is dan betekent dat goede kwaliteit, SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Een SKG slot heeft één, twee of drie sterren, waarbij drie het veiligste slot is.

Woningen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen als deze woningen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Je weet zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor een inbreker wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van het PKVC. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Beverwijk

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Beverwijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Beverwijk

De kosten van een slotenmaker in Beverwijk hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Een klavierslot vervangen kost 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kasten hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost veelal zo'n 90 tot 120 euro. Een penslot is voor buitendeuren zeer geschikt van de goede kwaliteit. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Voor de specifieke kosten voor jouw project kun je MyGo bellen op 085 106 1600 of online de Matchmaker gebruiken

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Beverwijk.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!