Betrouwbare Slotenmakers in Bodegraven

Direct een Slotenmaker in Bodegraven?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Bodegraven

Zoek je een ervaren slotenmaker om nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld een slot te vervangen of open te breken? Een slotenmaker in Bodegraven nodig? Heb je een spoedgeval? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Of je kunt eerst meerdere offertes opvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Bodegraven

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. Sloten vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro. De uiteindelijk prijs hangt uiteraard af van het soort slot dat je kiest.

Wanneer je een slot laat vervangen zijn er een paar keurmerken en kwalificaties waarop je kunt letten. Zoek je een slot van hoge kwaliteit, kies dan voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot. Een SKG slot kan bestaan uit meerdere sterren: één, twee of drie, waarbij drie de beste veiligheid betekent.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door je aan de richtlijnen van het PKVC te houden weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor inbrekers. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Bodegraven

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Bodegraven?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Bodegraven

De specifieke prijs van een slotenmaker in Bodegraven wordt bepaald door het soort slot dat je bezit of welke je wilt kopen. De gemiddelde prijs voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot en met 90 euro. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. De gemiddelde prijs voor een meerpuntsluitingsslot vervangen is 350 euro. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Het laten openen van een slot kost vaak rond de 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Bodegraven.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Niet meer zoeken naar bedrijven
  • Niet meer wachten op offertes
  • Geen bedrijven die slecht bekend staan
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Alleen geverifieerde bedrijven
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center

Hulp nodig? Onze service team staat voor je klaar!