Betrouwbare Slotenmakers in Breda

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Breda die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Breda?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Breda

Op zoek naar een ervaren slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels voor je te maken of bijvoorbeeld en slot open te breken. Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Breda. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Een slotenmaker kan, als je een terugbelverzoek indient, je terug bellen op een later moment. Of vraag bij verschillende slotenmakers eerst meerdere offertes op.

Sloten vervangen Breda

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. De gemiddelde prijs voor sloten laten vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken als je ervoor kiest een slot te laten vervangen. Een slot van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, SKG, betekent dat het een slot is van goede kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt gegeven aan een woning wanneer deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Een slotenmaker van het NSSG, oftewel het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een vakman die gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Breda

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Breda?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Breda

Kosten van een slotenmaker in Breda hangen af van het type slot dat je wilt aanschaffen. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren vanwege de goede kwaliteit. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. De gemiddelde prijs per sleutel voor een sleutel bijmaken is 5 tot 15 euro.

Het laten openen van een slot kost vaak rond de 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je 's nachts of in het weekend een meerprijs van 25 tot en met 50 euro. Je kunt de Matchmaker raadplegen of bellen naar 085 106 1600 om jouw kosten te berekenen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Breda.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!