Betrouwbare slotenmakers in Brunssum

Direct een Slotenmaker in Brunssum?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Brunssum

Zoek je een slotenmaker om bijvoorbeeld een slot open te breken of een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Brunssum. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Je kunt tevens bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Je kunt ook eerst verschillende offertes aanvragen bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Brunssum

Vervang je oude sloten met sloten van een betere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook kun je je sloten laten vervangen wanneer je je sleutels kwijt bent of wanneer je net bent verhuisd. Het vervangen van sloten kost gemiddeld zo’n 70 tot 130 euro per slot, afhankelijk van het type slot.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Een slotenmaker die is aangesloten bij het NSSG, ofwel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is gecertificeerd.

Slotenmaker diensten Brunssum

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Brunssum?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Brunssum

De prijs van een slotenmaker in Brunssum is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. Een cilinder vervangen kost ongeveer 70 tot zo'n 90 euro. Dit is het binnenste deel van het slot, met de omhuizing eromheen. Een klavierslot vervangen kost 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kasten hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Penslot vervangen kost vaak 90 tot 120 euro. Een penslot is ideaal voor een buitendeur bijvoorbeeld. De kosten voor een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Reken in het weekend of 's avonds een meerprijs van 25 tot 50 euro. Je kunt de Matchmaker raadplegen of bellen naar 085 106 1600 om jouw kosten te berekenen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Brunssum.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600