Betrouwbare slotenmakers in Dedemsvaart

Direct een Slotenmaker in Dedemsvaart?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Dedemsvaart

Zoek je een slotenmaker om bijvoorbeeld een slot open te breken of een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Dedemsvaart? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Maak 24/7 online een afspraak met een slotenspecialist met behulp van de Matchmaker.

Neem contact op met een slotenmaker met de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Je kunt ook eerst verschillende offertes aanvragen bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Dedemsvaart

Je kunt de veiligheid van je woning verbeteren door je sloten te vervangen door een betere kwaliteit. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. Sloten vervangen kost gemiddeld zo'n 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot dat je kiest.

Tevens kun je letten op keurmerken of kwalificaties als je een slot laat vervangen. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. SKG sloten bestaan uit een aantal sterren, één, twee of drie waarbij drie het veiligste slot is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgt een woning wanneer deze voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Door de richtlijnen van het PKVC na te volgen zorg je ervoor dat je woning veilig is tegen inbrekers. Een slotenmaker die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is gekwalificeerd.

Slotenmaker diensten Dedemsvaart

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Dedemsvaart?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Dedemsvaart

De prijs die een slotenmaker in Dedemsvaart rekent is afhankelijk van het slot dat je hebt of dat je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost doorgaans 70 tot 90 euro. De cilinder zit in het hart van het slot, daaromheen zit de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden meestal in binnendeuren en kastdeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Een sleutel laten bijmaken kost rond de 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. De specifieke prijs voor jouw klus kun je achterhalen door te bellen naar 085 106 1600 of onze Matchmaker te gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Dedemsvaart.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600