Betrouwbare Slotenmakers in Delft

Direct een Slotenmaker in Delft?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Delft

Zoek je een slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels te maken of een slot open te breken? Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Delft. Maak 24/7 online een afspraak met een slotenspecialist met behulp van de Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Een slotenmaker kan je tevens op een later tijdstip terug bellen als je dat liever wilt. Je kunt ook meerdere offertes opvragen bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Delft

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je woning veilig is tegen inbrekers. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Delft

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Delft?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Delft

De specifieke kosten van een slotenmaker in Delft worden bepaald door het type slot dat je wilt kopen of hebt. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak voor een kast of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De kosten voor een penslot vervangen liggen tussen de 90 en 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. De kosten voor een sleutel bijmaken liggen rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als je de sleutel bijvoorbeeld kwijt bent, kost zo'n 80 euro. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 tot 50 euro, afhankelijk van het tijdstip. Voor de specifieke kosten voor jouw project kun je MyGo bellen op 085 106 1600 of online de Matchmaker gebruiken

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Delft.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!