Betrouwbare Slotenmakers in Den Haag

Direct een Slotenmaker in Den Haag?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Den Haag

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. De Matchmaker kan je makkelijk en snel helpen met een slotenmaker in Den Haag Je kunt 24/7 een afspraak inplannen met een slotenspecialist via de online MyGo Matchmaker.

Je kunt bellen met de klantenservice via 085 106 1600, of direct contact opnemen online vanuit de Matchmaker. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Of vraag eerst verschillende offertes aan bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Den Haag

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Als je sloten laat vervangen kun je letten op kwalificaties en keurmerken. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten worden door middel van sterren gerangschikt qua veiligheid. Drie sterren betekent dat het het beste beveiligd is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt aan woningen gegeven die voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Den Haag

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Den Haag?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Den Haag

De prijs van een slotenmaker in Den Haag is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. Het vervangen van een cilinder (binnenste deel van slot) kost zo rond de 70 tot 90 euro. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Penslot vervangen kost vaak 90 tot 120 euro. Een penslot is ideaal voor een buitendeur bijvoorbeeld. De gemiddelde kosten voor een meerpuntsluitingsslot vervangen liggen rond de 350 euro. Dit is een extra veilig slot. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Voor de specifieke prijs van jouw klus kun je online terecht bij de Matchmaker of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Den Haag.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Niet meer zoeken naar bedrijven
  • Niet meer wachten op offertes
  • Geen bedrijven die slecht bekend staan
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Alleen geverifieerde bedrijven
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center

Hulp nodig? Onze service team staat voor je klaar!