Betrouwbare Slotenmakers in Deventer

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Deventer die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Deventer?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Deventer

Zoek je een slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels te maken of een slot open te breken? Via de Matchmaker kun je (ook met spoed) de best passende slotenmaker in Deventer vinden. Plan 24/7 een afspraak in online met onze slotenspecialisten via de MyGo Matchmaker.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Deventer

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Je kunt ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken als je ervoor kiest een slot te laten vervangen. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben een aantal sterren die aangeven welke het best is beveiligd, drie is het meeste aantal sterren.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Maak je woning veilig tegen inbrekers door de PKVC richtlijnen te volgen. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Deventer

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Deventer?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Deventer

Een slotenmaker in Deventer rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Sleutel afgebroken of kwijtgeraakt? Het slot laten openen kost ongeveer 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je 's nachts of in het weekend een meerprijs van 25 tot en met 50 euro. Je kunt de Matchmaker raadplegen of bellen naar 085 106 1600 om jouw kosten te berekenen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Deventer.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!