Betrouwbare Slotenmakers in Dokkum

Direct een Slotenmaker in Dokkum?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Dokkum

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Dokkum. Plan 24/7 een afspraak met een slotenspecialist in via de online Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Een slotenmaker kan, als je een terugbelverzoek indient, je terug bellen op een later moment. Ook kun je eerst bij verschillende slotenmakers meerdere offertes opvragen.

Sloten vervangen Dokkum

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Tevens kun je letten op keurmerken of kwalificaties als je een slot laat vervangen. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. SKG sloten bestaan uit een aantal sterren, één, twee of drie waarbij drie het veiligste slot is.

Woningen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen als deze woningen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker van het NSSG, oftewel het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een vakman die gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Dokkum

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Dokkum?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Dokkum

De kosten van een slotenmaker in Dokkum hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost veelal zo'n 90 tot 120 euro. Een penslot is voor buitendeuren zeer geschikt van de goede kwaliteit. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Het bijmaken van een sleutel kost rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als je de sleutel bijvoorbeeld kwijt bent, kost zo'n 80 euro. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 tot 50 euro, afhankelijk van het tijdstip. Voor de specifieke prijs van jouw klus kun je online terecht bij de Matchmaker of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Dokkum.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!