Betrouwbare Slotenmakers in Dordrecht

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Dordrecht die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Dordrecht?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Dordrecht

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Met spoed een slotenmaker in Dordrecht nodig? Met onze Matchmaker vind je snel en gemakkelijk de beste vakman voor jouw klus. Plan 24/7 een afspraak met een slotenspecialist in via de online Matchmaker.

Bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice of spreek direct met een slotenmaker online via de Matchmaker. Ook kun je met een terugbelverzoek op een later moment teruggebeld worden door een slotenmaker. Ook kun je meerdere offertes aanvragen bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Dordrecht

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Ook kun je je sloten laten vervangen wanneer je je sleutels kwijt bent of wanneer je net bent verhuisd. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster, waarbij drie sterren het veiligst is.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Dordrecht

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Dordrecht?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Dordrecht

Een slotenmaker in Dordrecht rekent een uurloon afhankelijk van het slot dat gemaakt moet worden of dat jij aanschaft. De gemiddelde prijs voor een cilinder vervangen is 70 tot 90 euro. dit is het binnenste deel van een slot. Het vervangen van een klavierslot kost ongeveer 70 tot 130 euro. Deze klaviersloten worden meestal gebruik in kastdeuren of binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. De gemiddelde kosten voor een meerpuntsluitingsslot vervangen liggen rond de 350 euro. Dit is een extra veilig slot. De kosten voor een sleutel bijmaken liggen rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Dordrecht.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!