Betrouwbare Slotenmakers in Drachten

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Drachten die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Drachten?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Drachten

Op zoek naar een ervaren slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels voor je te maken of bijvoorbeeld en slot open te breken. Zoek je met spoed een slotenmaker in Drachten? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Met de Matchmaker kun je 24/7 een afspraak online inplannen met een slotenspecialist.

Je kunt online via de Matchmaker direct met een slotenmaker in contact komen of je kunt onze klantenservice bereiken op 085 106 1600. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Ook kun je meerdere offertes aanvragen en vergelijken van meerdere slotenmakers.

Sloten vervangen Drachten

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ook kun je je sloten laten vervangen wanneer je je sleutels kwijt bent of wanneer je net bent verhuisd. Sloten vervangen kost tussen de 70 en 130 euro per slot, de prijs is afhankelijk van het soort slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster. Drie is het best beveiligd.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC, krijgt een woning als deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is gekwalificeerd.

Slotenmaker diensten Drachten

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Drachten?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Drachten

Een slotenmaker in Drachten rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. De gemiddelde prijs voor een cilinder vervangen is 70 tot 90 euro. dit is het binnenste deel van een slot. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden meestal in binnendeuren en kastdeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot ligt zo rond de 350 euro. Je betaalt zo'n 5 tot 15 euro per sleutel voor een sleutel bijmaken.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. In het weekend of 's avonds kun je rekenen op een meerprijs van zo'n 25 tot 50 euro. De specifieke prijs voor jouw klus kun je achterhalen door te bellen naar 085 106 1600 of onze Matchmaker te gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Drachten.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!