Betrouwbare Slotenmakers in Ede

Direct een Slotenmaker in Ede?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Ede

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. De MyGo Matchmaker helpt je snel een slotenmaker in Ede te vinden, ook wanneer je een spoedgeval hebt. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Neem direct contact op met een slotenmaker met de Matchmaker, of bel onze klantenservice op 085 106 1600. Ook kun je, als je een terugbelverzoek indient, op een later moment door een slotenmaker worden teruggebeld. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Ede

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Daarnaast kun je je sloten laten vervangen als je net verhuisd bent of je sleutels kwijtgeraakt bent. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Je kunt daarnaast, als je een slot laat vervangen, letten op kwalificaties en keurmerken van een vakman. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot betekent dat je een slot hebt van een zeer goede kwaliteit. Een SKG slot heeft één, twee of drie sterren, waarbij drie het veiligste slot is.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Maak je woning veilig tegen inbrekers door de PKVC richtlijnen te volgen. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Ede

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Ede?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Ede

Een slotenmaker in Ede rekent een uurloon dat afhankelijk is van het soort slot dat je wilt aanschaffen of laten repareren. Voor het vervangen van een cilinder betaal je veelal 70 tot 90 euro. Een cilinder is het binnenste deel van het slot, met daaromheen de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost vaak 70 tot 130 euro. Kastdeuren en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost het vervangen van een penslot 90 tot maximaal 120 euro. Een penslot is zeer geschikt voor een buitendeur vanwege de hoge kwaliteit. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Het bijmaken van een sleutel kost zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Als je hulp nodig hebt in het weekend of 's nachts dan kun je op een meerprijs reken van ca. 25 tot 50 euro. Check de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor jouw specifieke kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Ede.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!