Betrouwbare Slotenmakers in Eindhoven

Direct een Slotenmaker in Eindhoven?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Eindhoven

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Zoek je met spoed een slotenmaker in Eindhoven? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Spreek onmiddellijk met een slotenmaker via de MyGo Matchmaker. Liever bellen? Bel onze klantenservice op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Eindhoven

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt daarnaast, als je een slot laat vervangen, letten op kwalificaties en keurmerken van een vakman. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. SKG sloten bestaan uit een aantal sterren, één, twee of drie waarbij drie het veiligste slot is.

Als een woning voldoet aan bepaalde specifieke veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC. Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Eindhoven

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Eindhoven?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Eindhoven

De kosten van een slotenmaker in Eindhoven hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Een klavierslot vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden vooral gebruikt voor binnendeuren en kasten.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Penslot vervangen kost vaak 90 tot 120 euro. Een penslot is ideaal voor een buitendeur bijvoorbeeld. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Sleutel kwijtgeraakt of kapot? Het openen van een slot kost rond de 80 euro. In de weekenden en avonden betaal je veelal een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Eindhoven.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!