Betrouwbare Slotenmakers in Elst

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Elst die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in uw omgeving?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed uw omgeving

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in uw omgeving. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Neem direct contact op met een slotenmaker met de Matchmaker, of bel onze klantenservice op 085 106 1600. Dien in een terugbelverzoek om te worden teruggebeld door een slotenmaker op een later tijdstip. Of vraag eerst verschillende offertes aan bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen uw omgeving

Vervang je oude sloten met sloten van een betere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken als je ervoor kiest een slot te laten vervangen. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één, twee of drie sterren, waarbij drie het veiligste slot is.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Door je aan de richtlijnen van het PKVC te houden weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor inbrekers. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten uw omgeving

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in uw omgeving?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten uw omgeving

Een slotenmaker in uw omgeving rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. De gemiddelde prijs voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot en met 90 euro. Een klavierslot vervangen kost 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kasten hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost het vervangen van een penslot 90 tot maximaal 120 euro. Een penslot is zeer geschikt voor een buitendeur vanwege de hoge kwaliteit. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost doorgaans 350. Dit is een slot dat extra beveiligingen biedt. Je betaalt voor het bijmaken van sleutel gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in uw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!