Betrouwbare Slotenmakers in Enkhuizen

Direct een Slotenmaker in Enkhuizen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Enkhuizen

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Via de Matchmaker vind je snel de meeste geschikte slotenmaker in Enkhuizen voor jouw specifieke klus, ook in spoedgevallen. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Je kunt bellen met de klantenservice via 085 106 1600, of direct contact opnemen online vanuit de Matchmaker. Je kunt ook later worden teruggebeld door een slotenmaker met een terugbelverzoek. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Enkhuizen

Vervang sloten in je huis met betere kwaliteit sloten, zo verbeter je de veiligheid van je huis. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, afgekort SKG, sloten zijn van een erg hoge kwaliteit. Een SKG slot kan bestaan uit meerdere sterren: één, twee of drie, waarbij drie de beste veiligheid betekent.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker die is aangesloten bij het NSSG, ofwel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is gecertificeerd.

Slotenmaker diensten Enkhuizen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Enkhuizen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Enkhuizen

De specifieke kosten van een slotenmaker in Enkhuizen worden bepaald door het type slot dat je wilt kopen of hebt. De gemiddelde prijs voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot en met 90 euro. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost zo’n 350 euro. Dit slot biedt extra beveiligingen. Het bijmaken van een sleutel kost rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost gemiddeld 80 euro. Als bijvoorbeeld de sleutel is afgebroken. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Wil je de kosten weten voor jouw klus? Bel MyGo op 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Enkhuizen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Niet meer zoeken naar bedrijven
  • Niet meer wachten op offertes
  • Geen bedrijven die slecht bekend staan
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Alleen geverifieerde bedrijven
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center

Hulp nodig? Onze service team staat voor je klaar!