Betrouwbare Slotenmakers in Enschede

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Enschede die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Enschede?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Enschede

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Met spoed een slotenmaker in Enschede nodig? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Via de Matchmaker kun je 24/7 online een afspraak inplannen met een slotenspecialist.

Via de Matchmaker kun je meteen spreken met een slotenmaker of bellen met onze klantenservice op 085 106 1600. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Enschede

Je kunt de veiligheid van je woning verbeteren door je sloten te vervangen door een betere kwaliteit. Ook wanneer je je sleutels kwijt bent of verhuisd bent kun je ervoor kiezen om je sloten te laten vervangen. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van je sloten 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Je bent gegarandeerd van goede kwaliteit als je een Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) kiest. Een SKG slot heeft vaak één, twee of drie sterren. Drie sterren betekent dat het het veiligst is.

Als een woning voldoet aan bepaalde specifieke veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Een slotenmaker van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde betekent dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Enschede

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Enschede?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Enschede

De prijs van een slotenmaker in Enschede is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Klaviersloten vervangen kost 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden vaak in kasten en binnendeuren toegepast.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Penslot vervangen kost vaak 90 tot 120 euro. Een penslot is ideaal voor een buitendeur bijvoorbeeld. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Als je hulp nodig hebt in het weekend of 's nachts dan kun je op een meerprijs reken van ca. 25 tot 50 euro. Je kunt de Matchmaker raadplegen of bellen naar 085 106 1600 om jouw kosten te berekenen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Enschede.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!