Slotenmaker Etten-Leur

Direct een betrouwbare slotenmaker in Etten-Leur?

Klik op de Matchmaker of bel +31851061600

Slotenmaker met spoed Etten-Leur

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Etten-Leur. Via de Matchmaker kun je 24/7 online een afspraak inplannen met een slotenspecialist.

Bel +31851061600 voor de MyGo klantenservice of spreek direct met een slotenmaker online via de Matchmaker. Onze slotenmakers kunnen je ook later terugbellen wanneer jij een terugbelverzoek indient. Ook kun je meerdere offertes aanvragen en vergelijken van meerdere slotenmakers.

Sloten vervangen Etten-Leur

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen ligt doorgaans rond de 70 tot maximaal 130 euro.

Je kunt letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken als je een slot laat vervangen. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een SKG slot garandeert een slot van hoge kwaliteit. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC, krijgt een woning als deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker die is aangesloten bij het NSSG, ofwel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is gecertificeerd.

Slotenmaker diensten Etten-Leur

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Etten-Leur?
Klik op de Matchmaker of bel +31851061600 .

Slotenmaker kosten Etten-Leur

De prijs van een slotenmaker in Etten-Leur is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Het vervangen van een klavierslot kost ongeveer 70 tot 130 euro. Deze klaviersloten worden meestal gebruik in kastdeuren of binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost doorgaans 350. Dit is een slot dat extra beveiligingen biedt. De kosten voor een sleutel bijmaken liggen rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost zo'n 80 euro, als de sleutel is afgebroken of kwijt is. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Wil je de kosten weten voor jouw klus? Bel MyGo op +31851061600 of raadpleeg de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Etten-Leur.

Klik op de Matchmaker of bel gratis +31851061600