Betrouwbare slotenmakers in Franeker

Direct een Slotenmaker in Franeker?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Franeker

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Franeker. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Ook kun je, als je een terugbelverzoek indient, op een later moment door een slotenmaker worden teruggebeld. Of vraag eerst verschillende offertes aan bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Franeker

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Daarnaast kun je je sloten laten vervangen als je net verhuisd bent of je sleutels kwijtgeraakt bent. De gemiddelde prijs voor sloten vervangen ligt tussen de 70 en 130 euro.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Een slot van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, SKG, betekent dat het een slot is van goede kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster, waarbij drie sterren het veiligst is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Franeker

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Franeker?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Franeker

De specifieke kosten van een slotenmaker in Franeker worden bepaald door het type slot dat je wilt kopen of hebt. Het vervangen van een cilinder (binnenste deel van slot) kost zo rond de 70 tot 90 euro. Een klavierslot vervangen kost doorgaans tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot wordt voornamelijk geplaatst in een kastdeur of binnendeur.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren vanwege de goede kwaliteit. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Een sleutel bijmaken kost ongeveer 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel afgebroken of kwijtgeraakt? Het slot laten openen kost ongeveer 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Wil je de kosten weten voor jouw klus? Bel MyGo op 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Franeker.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600