Betrouwbare slotenmakers in Gennep

Direct een Slotenmaker in Gennep?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Gennep

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Via de Matchmaker kun je (ook met spoed) de best passende slotenmaker in Gennep vinden. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Je kunt online via de Matchmaker direct met een slotenmaker in contact komen of je kunt onze klantenservice bereiken op 085 106 1600. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Of je kunt eerst meerdere offertes opvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Gennep

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. SKG sloten bestaan uit een aantal sterren, één, twee of drie waarbij drie het veiligste slot is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt gegeven aan een woning wanneer deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je woning veilig is tegen inbrekers. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Gennep

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Gennep?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Gennep

De specifieke prijs van een slotenmaker in Gennep wordt bepaald door het soort slot dat je bezit of welke je wilt kopen. De kosten voor een cilinder vervangen ligt rond de 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in het binnenste gedeelte van het slot, dat zit in de omhuizing. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost rond de 350 euro. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost zo'n 80 euro, als de sleutel is afgebroken of kwijt is. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Gennep.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600