Betrouwbare Slotenmakers in Gouda

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Gouda die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Gouda?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Gouda

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. Zoek je met spoed een slotenmaker in Gouda? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Spreek onmiddellijk met een slotenmaker via de MyGo Matchmaker. Liever bellen? Bel onze klantenservice op 085 106 1600. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Gouda

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te vervangen met sloten van een hogere kwaliteit. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt ook letten op bepaalde keurmerken of bijvoorbeeld kwalificaties als je je slot laat vervangen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Het best beveiligde SKG slot heeft drie sterren, daarnaast zijn ook sloten met twee of één ster.

Wanneer woningen aan de juiste veiligheidseisen kunnen deze het PKVC (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen. Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Een slotenmaker die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is gekwalificeerd.

Slotenmaker diensten Gouda

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Gouda?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Gouda

De tarieven die een slotenmaker in Gouda rekent hangen af van het soort slot dat je wilt kopen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost gemiddeld 90 tot 120 euro. Pensloten zijn geschikt voor buitendeuren omdat ze van goede kwaliteit zijn. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Een sleutel bij laten maken kost tussen de 5 en 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Voor het kostenplaatje van jouw klus kun je de Matchmaker gebruiken of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Gouda.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!