Betrouwbare slotenmakers in Groningen

Direct een Slotenmaker in Groningen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Groningen

Zoek je een professionele slotenmaker om een slot open te breken of te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Via de Matchmaker vind je snel de meeste geschikte slotenmaker in Groningen voor jouw specifieke klus, ook in spoedgevallen. Maak meteen online een afspraak (24/7) met een slotenspecialist door de Matchmaker te gebruiken.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Dien in een terugbelverzoek om te worden teruggebeld door een slotenmaker op een later tijdstip. Ook kun je meerdere offertes aanvragen bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Groningen

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Je kunt ook je sloten vervangen als je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Gemiddeld betaal je voor sloten vervangen tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een SKG slot garandeert een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Als je woning aan specifieke veiligheidseisen voldoet dan krijgt deze het PKVC keurkmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Door je aan de richtlijnen van het PKVC te houden weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor inbrekers. Zoek je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) aangesloten is.

Slotenmaker diensten Groningen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Groningen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Groningen

De prijs van een slotenmaker in Groningen is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Gemiddeld kost een klavierslot vervangen tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot worden vaak in kastdeuren of binnendeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. De kosten voor een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Een sleutel laten maken kost gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Groningen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!