Betrouwbare Slotenmakers in Haarlem

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Haarlem die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Haarlem?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Haarlem

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Met spoed een slotenmaker in Haarlem nodig? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Via de Matchmaker kun je 24/7 online een afspraak inplannen met een slotenspecialist.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Ook kun je met een terugbelverzoek op een later moment teruggebeld worden door een slotenmaker. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Haarlem

Laat je sloten vervangen door sloten van een hogere kwaliteit om de veiligheid van je huis te verbeteren. Je kunt ook je sloten vervangen als je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Daarnaast kun je tevens letten op bepaalde keurmerken of kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot betekent dat je een slot neemt dat een hoge kwaliteit heeft. SKG sloten hebben een aantal sterren die aangeven welke het best is beveiligd, drie is het meeste aantal sterren.

Je woning kan het PKVC keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen als deze voldoet aan de juiste veiligheidseisen. Je weet zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor een inbreker wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van het PKVC. Wil je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is aangesloten.

Slotenmaker diensten Haarlem

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Haarlem?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Haarlem

De prijs die een slotenmaker in Haarlem rekent is afhankelijk van het slot dat je hebt of dat je wilt kopen. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. Het vervangen van een klavierslot kost ongeveer 70 tot 130 euro. Deze klaviersloten worden meestal gebruik in kastdeuren of binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Een sleutel bijmaken kost ongeveer 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijtgeraakt of kapot? Het openen van een slot kost rond de 80 euro. In het weekend of 's avonds kun je rekenen op een meerprijs van zo'n 25 tot 50 euro. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Haarlem.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!