Betrouwbare slotenmakers in Harderwijk

Direct een Slotenmaker in Harderwijk?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Harderwijk

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Harderwijk? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Je kunt 24/7 online een afspraak maken met een slotenspecialist via onze Matchmaker.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Dien in een terugbelverzoek om te worden teruggebeld door een slotenmaker op een later tijdstip. Of je kunt eerst een of meerdere offertes bij onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Harderwijk

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt ook letten op bepaalde keurmerken of bijvoorbeeld kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een SKG slot van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw is gegarandeerd van goede kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster. Drie is het best beveiligd.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je weet zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor een inbreker wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van het PKVC. Op zoek naar een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan voor één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Harderwijk

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Harderwijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Harderwijk

De prijs die een slotenmaker in Harderwijk rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost rond de 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden doorgaans gebruikt voor kasten en binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. De gemiddelde kosten voor een meerpuntsluitingsslot vervangen liggen rond de 350 euro. Dit is een extra veilig slot. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Harderwijk.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600