Betrouwbare slotenmakers in Heerde

Direct een Slotenmaker in Heerde?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Heerde

Zoek je een slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels te maken of een slot open te breken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Heerde. Maak onmiddellijk 24/7 een afspraak met een slotenspecialist met de MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Ook kun je met een terugbelverzoek op een later moment teruggebeld worden door een slotenmaker. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Heerde

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Je kunt ook je sloten vervangen als je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot betekent dat je een slot hebt van een zeer goede kwaliteit. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Zoek je een gekwalificeerde slotenmaker? Als deze aangesloten is bij het NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Heerde

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Heerde?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Heerde

De prijs die een slotenmaker in Heerde rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. De kosten voor een cilinder vervangen ligt rond de 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in het binnenste gedeelte van het slot, dat zit in de omhuizing. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Penslot vervangen kost vaak 90 tot 120 euro. Een penslot is ideaal voor een buitendeur bijvoorbeeld. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost rond de 350 euro. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Voor de specifieke prijs van jouw klus kun je online terecht bij de Matchmaker of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Heerde.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600