Betrouwbare Slotenmakers in Heerlen

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Heerlen die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Heerlen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Heerlen

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Met spoed een slotenmaker in Heerlen nodig? Met onze Matchmaker vind je snel en gemakkelijk de beste vakman voor jouw klus. Met de Matchmaker kun je 24/7 een afspraak online inplannen met een slotenspecialist.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Ook kun je een of meerdere offertes opvragen bij meerdere slotenmakers.

Sloten vervangen Heerlen

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Ook kun je ervoor kiezen je sloten te vervangen als je bijvoorbeeld net bent verhuis of je sleutels bent kwijtgeraakt. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Als je sloten laat vervangen kun je letten op kwalificaties en keurmerken. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster, waarbij drie sterren het veiligst is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Door de richtlijnen van het PKVC na te volgen zorg je ervoor dat je woning veilig is tegen inbrekers. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Heerlen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Heerlen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Heerlen

Een slotenmaker in Heerlen rekent een uurloon dat afhankelijk is van het soort slot dat je wilt aanschaffen of laten repareren. Een cilinder vervangen kost zo’n 70 tot 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, dat weer zit in de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak voor een kast of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost veelal zo'n 90 tot 120 euro. Een penslot is voor buitendeuren zeer geschikt van de goede kwaliteit. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost zo’n 350 euro. Dit slot biedt extra beveiligingen. Een sleutel bijmaken kost per sleutel zo'n 5 tot 15 euro.

Sleutel afgebroken of kwijtgeraakt? Het slot laten openen kost ongeveer 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Check de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor jouw specifieke kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Heerlen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!