Betrouwbare Slotenmakers in Helmond

Direct een Slotenmaker in Helmond?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Helmond

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? De Matchmaker kan je makkelijk en snel helpen met een slotenmaker in Helmond Maak 24/7 online een afspraak met een slotenspecialist met behulp van de Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Je kunt ook later worden teruggebeld door een slotenmaker met een terugbelverzoek. Of je kunt eerst een of meerdere offertes bij onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Helmond

Verbeter de veiligheid van je huis door de oude sloten te vervangen met nieuwe. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. Het best beveiligde SKG slot heeft drie sterren, daarnaast zijn ook sloten met twee of één ster.

Woningen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen als deze woningen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Een slotenmaker van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde betekent dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Helmond

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Helmond?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Helmond

De prijs die een slotenmaker in Helmond rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Een klavierslot vervangen kost vaak 70 tot 130 euro. Kastdeuren en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De kosten voor een penslot vervangen liggen tussen de 90 en 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Het bijmaken van een sleutel kost rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Helmond.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!