Betrouwbare slotenmakers in Hengelo

Direct een Slotenmaker in Hengelo?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Hengelo

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Hengelo? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Maak 24/7 online een afspraak met een slotenspecialist met behulp van de Matchmaker.

Bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice of spreek direct met een slotenmaker online via de Matchmaker. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Ook kun je een of meerdere offertes opvragen bij meerdere slotenmakers.

Sloten vervangen Hengelo

Verbeter de veiligheid van je huis door de oude sloten te vervangen met nieuwe. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Het vervangen van sloten kost gemiddeld zo’n 70 tot 130 euro per slot, afhankelijk van het type slot.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, afgekort SKG, sloten zijn van een erg hoge kwaliteit. SKG sloten hebben een aantal sterren die aangeven welke het best is beveiligd, drie is het meeste aantal sterren.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Wil je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is aangesloten.

Slotenmaker diensten Hengelo

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Hengelo?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Hengelo

Kosten van een slotenmaker in Hengelo hangen af van het type slot dat je wilt aanschaffen. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. In het weekend of 's avonds kun je rekenen op een meerprijs van zo'n 25 tot 50 euro. Je kunt de Matchmaker raadplegen of bellen naar 085 106 1600 om jouw kosten te berekenen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Hengelo.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600