Betrouwbare Slotenmakers in Houten

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Houten die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Houten?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Houten

Zoek je een slotenmaker om bijvoorbeeld een slot open te breken of een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Een slotenmaker in Houten nodig? Heb je een spoedgeval? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Je kunt daarnaast meerdere offertes aanvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Houten

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook is het een overweging om je sloten te vervangen als je net bent verhuisd naar een nieuwe woning of wanneer je een sleutel kwijtgeraakt bent. Sloten vervangen kost gemiddeld zo'n 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot dat je kiest.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, afgekort SKG, sloten zijn van een erg hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgt een woning wanneer deze voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Je weet zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor een inbreker wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van het PKVC. Zoek je een gekwalificeerde slotenmaker? Als deze aangesloten is bij het NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Houten

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Houten?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Houten

De kosten die een slotenmaker in Houten rekent worden bepaald door het slot dat je wilt aanschaffen of wilt laten maken. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot ligt zo rond de 350 euro. Een sleutel laten maken kost gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. Als je hulp nodig hebt in het weekend of 's nachts dan kun je op een meerprijs reken van ca. 25 tot 50 euro. De specifieke prijs voor jouw klus kun je achterhalen door te bellen naar 085 106 1600 of onze Matchmaker te gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Houten.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!