Betrouwbare slotenmakers in Huizen

Direct een Slotenmaker in Huizen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Huizen

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? De Matchmaker helpt je snel een geschikte slotenmaker in Huizen te vinden, ook als je een spoedgeval hebt. Je kunt 24/7 online een afspraak maken met een slotenspecialist via onze Matchmaker.

Neem contact op met een slotenmaker met de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Je kunt ook meerdere offertes opvragen bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Huizen

Je kunt je oude sloten laten vervangen om je huis veiliger te maken. Je kunt ook je sloten vervangen als je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Als je kiest voor een SKG slot, Stichting Kwaliteit Gevelbouw, dan weet je dat het een slot is van goede kwaliteit. SKG sloten worden door middel van sterren gerangschikt qua veiligheid. Drie sterren betekent dat het het beste beveiligd is.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Je weet zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor een inbreker wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van het PKVC. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Huizen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Huizen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Huizen

De specifieke prijs van een slotenmaker in Huizen wordt bepaald door het soort slot dat je bezit of welke je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost zo’n 70 tot 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, dat weer zit in de omhuizing. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Het bijmaken van een sleutel kost zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je bellen naar 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Huizen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600