Betrouwbare Slotenmakers in IJmuiden

Direct een Slotenmaker in IJmuiden?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed IJmuiden

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. De Matchmaker helpt je snel een geschikte slotenmaker in IJmuiden te vinden, ook als je een spoedgeval hebt. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Neem direct contact op met een slotenmaker met de Matchmaker, of bel onze klantenservice op 085 106 1600. Onze slotenmakers kunnen je ook later terugbellen wanneer jij een terugbelverzoek indient. Of je kunt bij meerdere slotenmakers eerst een of meerdere offertes aanvragen.

Sloten vervangen IJmuiden

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Je bent gegarandeerd van goede kwaliteit als je een Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) kiest. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Zolang je de PKVC richtlijnen navolgt weet je zeker dat je een zeer veilige woning hebt. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten IJmuiden

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in IJmuiden?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten IJmuiden

De tarieven die een slotenmaker in IJmuiden rekent hangen af van het soort slot dat je wilt kopen. De kosten voor een cilinder vervangen ligt rond de 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in het binnenste gedeelte van het slot, dat zit in de omhuizing. Klaviersloten vervangen kost 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden vaak in kasten en binnendeuren toegepast.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De kosten voor een penslot vervangen liggen tussen de 90 en 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost doorgaans 350. Dit is een slot dat extra beveiligingen biedt. Een sleutel bij laten maken kost tussen de 5 en 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Reken in het weekend of 's avonds een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar 085 106 1600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in IJmuiden.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!