Betrouwbare slotenmakers in Joppe

Direct een Slotenmaker in Joppe?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Joppe

Op zoek naar een slotenmaker voor het vervangen van een slot, nieuwe sleutels te maken of een slot open te breken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Joppe. Plan 24/7 een afspraak met een slotenspecialist in via de online Matchmaker.

Je kunt bellen met de MyGo klantenservice via 085 106 1600, of vanuit de Matchmaker rechtstreeks met MyGo slotenmakers. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Of vraag eerst verschillende offertes aan bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Joppe

Vervang de sloten in je huis met sloten van hogere kwaliteit om de veiligheid van je woning te verbeteren. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Je bent gegarandeerd van goede kwaliteit als je een Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) kiest. Een SKG slot met drie sterren is het best beveiligd, daarnaast zijn er ook nog sloten met één of twee sterren.

Wanneer woningen aan de juiste veiligheidseisen kunnen deze het PKVC (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Joppe

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Joppe?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Joppe

De kosten van een slotenmaker in Joppe hangen af van het soort slot dat je hebt of wilt aanschaffen. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. De gemiddelde prijs per sleutel voor een sleutel bijmaken is 5 tot 15 euro.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Als je hulp nodig hebt in het weekend of 's nachts dan kun je op een meerprijs reken van ca. 25 tot 50 euro. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Joppe.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600