Betrouwbare Slotenmakers in Katwijk

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Katwijk die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in uw omgeving?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed uw omgeving

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Heb je met spoed een slotenmaker nodig in uw omgeving? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Maak meteen online een afspraak (24/7) met een slotenspecialist door de Matchmaker te gebruiken.

Spreek onmiddellijk met een slotenmaker via de MyGo Matchmaker. Liever bellen? Bel onze klantenservice op 085 106 1600. Je kunt tevens bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Of je kunt bij meerdere slotenmakers eerst een of meerdere offertes aanvragen.

Sloten vervangen uw omgeving

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Ook als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt of net bent verhuisd kun je tevens je sloten vervangen. De gemiddelde prijs voor sloten laten vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro per slot.

Wanneer je een slot laat vervangen zijn er een paar keurmerken en kwalificaties waarop je kunt letten. Een slot van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, SKG, betekent dat het een slot is van goede kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster. Drie is het best beveiligd.

Je woning kan het PKVC keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen als deze voldoet aan de juiste veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Op zoek naar een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan voor één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten uw omgeving

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in uw omgeving?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten uw omgeving

Kosten van een slotenmaker in uw omgeving hangen af van het type slot dat je wilt aanschaffen. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. Gemiddeld kost een klavierslot vervangen tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot worden vaak in kastdeuren of binnendeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Je betaalt zo'n 5 tot 15 euro per sleutel voor een sleutel bijmaken.

Een slot openen kost gemiddeld 80 euro. Als bijvoorbeeld de sleutel is afgebroken. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in uw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!