Betrouwbare Slotenmakers in Katwijk

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Katwijk die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Katwijk?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Katwijk

Zoek je een slotenmaker om sloten te vervangen, een nieuwe sleutel te maken of een slot open te breken? Gebruik de Matchmaker om snel een slotenmaker in Katwijk, zelfs als je een spoedgeval hebt. Je kunt 24/7 online een afspraak maken met een slotenspecialist via onze Matchmaker.

Je kunt bellen met de MyGo klantenservice via 085 106 1600, of vanuit de Matchmaker rechtstreeks met MyGo slotenmakers. Onze slotenmakers kunnen je ook later terugbellen wanneer jij een terugbelverzoek indient. Of je kunt eerst meerdere offertes opvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Katwijk

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ook kun je je sloten laten vervangen wanneer je je sleutels kwijt bent of wanneer je net bent verhuisd. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen ligt doorgaans rond de 70 tot maximaal 130 euro.

Bij het laten vervangen van een slot kun je letten op keurmerken en kwalificaties. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC, krijgt een woning als deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Zolang je de PKVC richtlijnen navolgt weet je zeker dat je een zeer veilige woning hebt. Op zoek naar een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan voor één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Katwijk

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Katwijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Katwijk

De prijs die een slotenmaker in Katwijk rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Het vervangen van een cilinder kost 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. De gemiddelde kosten voor een meerpuntsluitingsslot vervangen liggen rond de 350 euro. Dit is een extra veilig slot. Een sleutel bijmaken kost ongeveer 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Katwijk.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!