Betrouwbare slotenmakers in Kerkrade

Direct een Slotenmaker in Kerkrade?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Kerkrade

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Kerkrade? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600 of neem direct contact op met een slotenmaker via de online Matchmaker. Ook kun je met een terugbelverzoek op een later moment teruggebeld worden door een slotenmaker. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Kerkrade

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Tevens kun je je sloten vervangen als je recentelijk bent verhuisd of bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot betekent dat je een slot neemt dat een hoge kwaliteit heeft. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Kerkrade

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Kerkrade?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Kerkrade

De kosten van een slotenmaker in Kerkrade hangen af van het soort slot dat je hebt of wilt aanschaffen. De gemiddelde prijs voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot en met 90 euro. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden meestal in binnendeuren en kastdeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. De gemiddelde prijs voor een meerpuntsluitingsslot vervangen is 350 euro. Een sleutel bijmaken kost per sleutel zo'n 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar 085 106 1600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Kerkrade.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600